Veel gestelde vragen

U vindt hier de veelgestelde vragen over de trackerXL Track&Trace dienstverlening. Heeft u andere vragen, dan kunt u ons uiteraard bereiken via 010-7982498 of via info@trackerxl.nl
 

Hoe werkt het systeem?
Het systeem is een kleine GPS zender die locatiebepalingen opslaat. Via het mobiele GSM netwerk worden deze locatiebepalingen verzonden naar een beveiligde datacenter waarna u met uw eigen computer via het internet het pakket kunt lokaliseren.

Wat zijn de kosten voor het complete pakket?
De kosten staan vermeld op de website en in de bestelomgeving. De bedragen zijn incl. BTW. De kosten van de pakketten zijn excl. de simkaart kosten.

Hoe benader ik het Online Portaal?
Met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u via een computer met toegang tot het Internet het beveiligde Online Portaal benaderen. U hoeft geen software te installeren op uw computer en kunt direct via uw Internet Explorer webbrowser de persoon lokaliseren.

Het Online Portaal is gelijktijdig toegankelijk met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord (dezelfde account), bijvoorbeeld voor situaties waarbij het bedrijf en de politie het object moet kunnen lokaliseren.

Klik hier voor de demonstratie van de Online Portaal.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?
Na ontvangst van de betaling ontvangt u het pakket, indien op voorraad binnen 5 werkdagen getest en direct klaar voor gebruik via TNT post.

Werkt het ook in het buitenland?
De pakketten werken ook in het buitenland. Afhankelijk van de simkaart leverancier zullen de datakosten van de simkaart in het pakket hoger zijn bij gebruik in het buitenland.

Wie maken er gebruik van de track&trace pakketten?
Een hele brede groep maakt gebruik van de track&trace pakketten. Het wordt gebruikt voor vele toepassingen. U kunt denken aan Alzheimer/dementie, kinderen, beveiliging, zorg, traceren voertuigen en objecten etc.

 
Bestellen & betalen  |  Algemene voorwaarden  |   Privacy |   Bedrijf  |  Contact  |   
Copyright trackerXL  Alle rechten voorbehouden